Klooster 2e voor zoekt vrouw of man

Heb jij altijd al in het topje van een pand willen wonen waar de historie gewoon vanaf druipt? Dan is dit misschien wel je kans. Per direct is er namelijk een plekje vrij in onze woongroep “Klooster 2e voor”.

Gezellig na het wakker worden een kopje koffie drinken in de keuken en verzeild raken in een gesprek met een medebewoner. Eigen ruimte hebben, maar ook de behoefte om deel uit te maken van een groep spontane, openminded bewoners.

Voel jij je hierdoor aangesproken?: Mooi. Wij zoeken een leuke man of vrouw voor een sprankelende, maar ook relaxte kleine woongroep. We hebben een ruime kamer beschikbaar en het gezamenlijke gebruik van een grote woonkeuken en ruime badkamer.

Om in aanmerking te komen dien je eerst de algemene aannameprocedure te doorlopen die wij als woongemeenschap hanteren. Wanneer je wordt aangenomen kom je op de aannamelijst en kunnen wij jou als “Klooster 2e voor” uitnodigen voor een gesprek. Op 10 februari aanstaande geven wij weer een rondleiding, waarvoor je je nu kunt aanmelden.