Villa Boven zoekt man tussen de 30 en 45 jaar

Omstreeks begin 2018 komt er in woongroep “Villa Boven” een kamer vrij in een van de drie sfeervolle en ruime zolderkamers.  De groep is op zoek naar een sociaal betrokken, werkende man met droge humor en hart voor gemeenschappelijk wonen. De woongroep bestaat nu uit drie vrouwen en twee mannen, waarvan er één zijn heil gaat zoeken in Arnhem Zuid. (Tja, wij snappen er ook niets van..) Hoewel hij onvervangbaar is weten we zeker dat er een man van ergens tussen de 30 en 45 jaar bestaat die de naderende leegte zal weten op te vullen.

Wie zijn wij?
Marjolein (40), yogadocente, schrijfster en communicatie adviseur
Kitty (40) tekstschrijver, redacteur en lanterfant-expert
Evert-Jan (33) Burgemeester van Buiten en leverancier van vileine grappen
Margot (37) straattheaterartiest, PGB’er, creatieveling en manusje van alles

Het verbindende element van onze groep is het samen eten. Wij hebben met elkaar afgesproken dat elk woongroeplid eens per week de kookbeurt op zich neemt en de rest per whatsapp uitnodigt voor de maaltijd. Theoretisch kun je dus viermaal per week aanschuiven voor een -al dan niet – vegetarische maaltijd, mits je zelf die vijfde maaltijd verzorgt. Uiteraard heeft iedereen zijn of haar eigen leven en kun je elke dag opnieuw zelf bepalen of je wel of niet mee eet. Ook zijn er weleens weken dat je onverhoopt niet aan koken of zelfs mee eten toekomt. Geen punt. Niks is verplicht, maar het uitgangspunt moet zijn dat je het leuk vindt om een paar keer per week samen te eten.

Bovenal zijn we als groep betrokken bij elkaar. We luisteren graag naar elkaars verhalen over onze bruisende en soms dramatische levens. Ook houden we rekening met elkaars behoeften, gevoeligheden en andere hangups, als het gaat om haren in het doucheputje of schone wc-brillen. We geven om elkaars gevoelens enzo.

Wat ons alle vijf typeert is dat we onze drang om iets zinnigs te doen in deze wereld graag combineren met biertjes drinken op het balkon of in de tuin, of andere lanterfant-activiteiten waar wij heilig in geloven.

Denk jij dat je bij onze groep past? En zie je het zitten om in een woongemeenschap van 43 mensen te wonen? En ben je bereid om een deel van je tijd te geven aan werkzaamheden die de gemeenschap draaiende houden? Dan willen wij wel kennis met je maken!

Om in aanmerking te komen dien je eerst de algemene aannameprocedure te doorlopen die Casa de Pauw als woongemeenschap hanteert. Wanneer je wordt aangenomen kunnen wij jou als “Villa Boven” uitnodigen voor een gesprek. Op zaterdag 10 november is er weer een rondleiding, waarvoor je je nu kunt aanmelden.