Woongroep Villa Boven zoekt man vanaf 30 jaar

Vanaf 1 september komt er in woongroep “Villa Boven” een kamer vrij in een van de drie sfeervolle en ruime zolderkamers.  De groep is op zoek naar een sociaal betrokken, werkende man met (droge) humor en hart voor gemeenschappelijk wonen. Kom jij onze Jos verlossen uit zijn lijden, als enige man zijnde tussen drie vrouwen?

woongroep arnhem zoekt man

Wie zijn wij?
Kitty (41) Tekstschrijver, redacteur en lanterfant-expert
Margot (37) Straattheaterartiest, PGB’er, creatieveling en manusje van alles
Jos (29) Cultuurwetenschapper, smulpaap en ‘schuttingmeisjes-deskundige’
Mary (31) Tuinarchitect, bushcraft-specialist en ‘meisje dat graag in bandjes speelt’.

Hoe leven wij samen?
Het verbindende element van onze groep is het samen eten. Wij hebben met elkaar afgesproken dat elk woongroep lid eens per week de kookbeurt op zich neemt en de rest per whatsapp uitnodigt voor de maaltijd. Theoretisch kun je dus viermaal per week aanschuiven voor een -al dan niet – vegetarische maaltijd, mits je zelf die vijfde maaltijd verzorgt. Uiteraard heeft iedereen zijn of haar eigen leven en kun je elke dag opnieuw zelf bepalen of je wel of niet mee eet. Ook zijn er weleens weken dat je onverhoopt niet aan koken of zelfs mee eten toekomt. Geen punt. Niks is verplicht, maar het uitgangspunt moet zijn dat je het leuk vindt om een paar keer per week samen te eten.

Bovenal zijn we als groep betrokken bij elkaar. We luisteren graag naar elkaars verhalen over onze bruisende en soms dramatische levens. Ook houden we rekening met elkaars behoeften, gevoeligheden en andere hangups, als het gaat om haren in het doucheputje of schone wc-brillen. We geven om elkaars gevoelens enzo.

Wat ons allemaal typeert is dat we onze drang om iets zinnigs te doen in deze wereld graag combineren met biertjes drinken op het balkon of in de tuin, of andere lanterfant-activiteiten waar wij heilig in geloven. Daarnaast voelen wij ons ook verbonden met de Casa als geheel en zetten we ons graag in voor het onderhouden van de Casa.

Denk jij dat je bij onze groep past? En zie je het zitten om in een woongemeenschap van 43 mensen te wonen? En ben je bereid om een deel van je tijd te geven aan werkzaamheden die de gemeenschap draaiende houden? Dan willen wij wel kennis met je maken!

Om in aanmerking te komen dien je eerst de algemene aannameprocedure te doorlopen die Casa de Pauw als woongemeenschap hanteert. Wanneer je wordt aangenomen kunnen wij jou als “Villa Boven” uitnodigen voor een gesprek. Op zondag 2 september is er (onder voorbehoud) weer een rondleiding, waarvoor je je nu kunt aanmelden.

Het ‘eet je vandaag mee’ rooster op onze keukendeur